Dobrý den Koho volit v patové situaci? Knížepána kterého od mala učili že čeština je jazyk služebnictva? Neumí slova naší hymny a jeho rakouská žena neumí česky. Nebo hrubého přisprostlého komunistu který si bude plácat po ramenou s Klausem a popíjet becherovku? Volit ODS nebo ČSSD? A které zlo je menší? Vyhodilo se 60 milionů z našich daní a výsledek je stejný jako za 200 tisíc při politické volbě.
Tak odpověď už mám, po menším pátrání to vypadá, že dané osoby si nezažádaly o přítomnost komisaře předepsaným způsobem, takže vše nejspíš proběhlo v pořádku, chyba byla na straně neinformovanosti voliček...
Dobrý den, mám dotaz k průběhu prvního kola prezidentských voleb - shodou okolností 2 osoby v mém okolí byly v pátek i v sobotu hospitalizovány a zažádaly si o možnost volit do přenosné volební schránky, ale za celý pátek ani sobotu se nikdo nedostavil, a volba jim tak byla znemožněna. Kam se mohou tito lidé obrátit, aby se stejná situace nezopakovala ve druhém kole? Díky všem za odpověď.
Druhá volba,co dál,dva kandidáti,můj faforit ani jeden,po jejich debatě v nedělním vysílání jsem se rozhodla,že budu volit pana Zemana.Druhý kandidát na mě neudělal dobrý dojem,jak dlouho žije v naší republice,jeho mluva je hrůza,místy jsem mu vůbec nerozuměla,je jen figurka pana Kalouska,to má reprezentovat a pak jeho věk,sice se oháněl papírem od lékaře,jak je zdráv,ale to jsou jen fráze,nemoc se neptá,to chce státní pohřeb?
Dobrý den, rád bych na obou kandidátech našel něco pozitivního, je mně z toho výsledku moc smutno. Uvažuji o odchodu z republiky. Je to zvláštní jak uvažují moji spoluobčané a je jich tady asi hodně. Zřejmě si takového prezidenta přejí a také zaslouží.
Do druhého kola prezidentské volby 2013 se dostal Miloš Zeman a Karel Schwarzenberg. Oba kandidáti jsou silné osobnosti a mají klady i zápory. Kritiky na jejich hlavy se najde jistě dost a všichni ji známe.
Zkusme si ale každý odpovědět na otázky v pozitivním a konstruktivním duchu, bez negace. Jeden z nich to prostě vyhraje.
1) Jaký vidíte přínos jednotlivých kandidátů České republice a občanům, kteří přímo volí?
2) Který z kandidátů může být prospěšnější po stránce zahraničních věcí, ...