RSS forum.volba-prezidenta.cz

Archiv diskuze na forum.volba-prezidenta.cz 2013-01-13

 
« Zpět

Archiv diskuze forum.volba-prezidenta.cz (2013-01-13) - Strana 1

Dobrý den Koho volit v patové situaci? Knížepána kterého od mala učili že čeština je jazyk služebnictva? Neumí slova naší hymny a jeho rakouská žena neumí česky. Nebo hrubého přisprostlého komunistu který si bude plácat po ramenou s Klausem a popíjet becherovku? Volit ODS nebo ČSSD? A které zlo je menší? Vyhodilo se 60 milionů z našich daní a výsledek je stejný jako za 200 tisíc při politické volbě.
15:33:15 - 13.01.2013
Tak odpověď už mám, po menším pátrání to vypadá, že dané osoby si nezažádaly o přítomnost komisaře předepsaným způsobem, takže vše nejspíš proběhlo v pořádku, chyba byla na straně neinformovanosti voliček...
 Autor: Petra   Volební komisař se nedostavil
15:08:02 - 13.01.2013
Dobrý den, mám dotaz k průběhu prvního kola prezidentských voleb - shodou okolností 2 osoby v mém okolí byly v pátek i v sobotu hospitalizovány a zažádaly si o možnost volit do přenosné volební schránky, ale za celý pátek ani sobotu se nikdo nedostavil, a volba jim tak byla znemožněna. Kam se mohou tito lidé obrátit, aby se stejná situace nezopakovala ve druhém kole? Díky všem za odpověď.
 Autor: Marie   Diskuze
14:24:30 - 13.01.2013
Druhá volba,co dál,dva kandidáti,můj faforit ani jeden,po jejich debatě v nedělním vysílání jsem se rozhodla,že budu volit pana Zemana.Druhý kandidát na mě neudělal dobrý dojem,jak dlouho žije v naší republice,jeho mluva je hrůza,místy jsem mu vůbec nerozuměla,je jen figurka pana Kalouska,to má reprezentovat a pak jeho věk,sice se oháněl papírem od lékaře,jak je zdráv,ale to jsou jen fráze,nemoc se neptá,to chce státní pohřeb?
Celý příspěvek: Diskuze   Diskuze: Volba
Dobrý den, rád bych na obou kandidátech našel něco pozitivního, je mně z toho výsledku moc smutno. Uvažuji o odchodu z republiky. Je to zvláštní jak uvažují moji spoluobčané a je jich tady asi hodně. Zřejmě si takového prezidenta přejí a také zaslouží.
02:14:27 - 13.01.2013
Do druhého kola prezidentské volby 2013 se dostal Miloš Zeman a Karel Schwarzenberg. Oba kandidáti jsou silné osobnosti a mají klady i zápory. Kritiky na jejich hlavy se najde jistě dost a všichni ji známe. Zkusme si ale každý odpovědět na otázky v pozitivním a konstruktivním duchu, bez negace. Jeden z nich to prostě vyhraje. 1) Jaký vidíte přínos jednotlivých kandidátů České republice a občanům, kteří přímo volí? 2) Který z kandidátů může být prospěšnější po stránce zahraničních věcí, ...
  Zobrazeny příspěvky 1 - 6 z celkem 6
 Zobrazit 20 40 60 80 výsledků na stránku