RSS forum.volba-prezidenta.cz

Čtenáři, pište prosím do diskuze, ne podpoře webu

Čtenáři, pište prosím do diskuze, ne podpoře webu

Čtenáři nám píší

Autor: administrator
15:42:49 - 25.10.2012
Chtěl bych požádat čtenáře webu www.volba-prezidenta.cz, pište Vaše názory a podporu kandidátům zde do fóra, které je pro tyto účely nově spuštěno.

Do redakce nám přišlo několik pěkných názorů a vyjádření podpory pro kandidáty:

Od: Miroslav Stiebal

Jediná osoba hodna být prezidentem je Miloš Zeman.Jeho osobnost převyšuje ostatní kandidáty politickou vyspélostí,chováním,retorikou a v né poslední řadě jako osobnost a člověk.Je mi 63 let a už by mi to mnělo být jedno ale osud této republiky by mněl mít v rukou člověk který je známý a lidé si jej váží.Pane Zeman,držím Vám palce.

Od: Hana Knajblová

Pana Jana Fišera považuji za nejlepšího kandidáta na funkci prezidenta. Je to člověk poměrně mladý,vystupování má velmi příjemné, má mezinárodní zkušenosti, předpokládám, že bude nadstranický. Výtky k jeho práci v době t.zv. úřednické vlády jsou nespravedlivé, protože v době jeho vlády nemohl nic jiného dělat. Bylo to v podstatě provizorium, které bylo navíc bržděno stranickými půtkami v parlamentu a senátu.Diskuse k jeho židovskému původu mně nahánějí husí kůži a vrací mě do první půlky minulého stoiletí, kdy židé museli nosit veřejně žlutou hvězdu. Myslím si, že dnešní doba zvlášť by měla posuzovat člověka podle jeho práce,vystupování a morálních vlastností.

Od: Irena Bolinová

Dobrý den! Politice v současné době u nás je velký chaos a lidé jsou již znechuceni tím,co se děje.V čele našeho státu stáli po celá léta muži. Ráda bych tam jednou viděla ženu. A nejlépe Táňu Fischerovou, pro její názory, její otevřenost i velké charisma. Vidím ji ,coby čestného člověka, který je nadstranický, nezkorumpovaný a odhodlán i čelit útokům. Paní T.Fischerová je žena, která na to "má" a proto jí budeme dávat hlas.
Přímé reakce
RE: Čtenáři nám píší...  ( Johanka: Dobrý den. Také se začínám pomalu zajímat o ... )
22:07:19 - 26.10.2012