RSS forum.volba-prezidenta.cz

RE: Volba prezidenta

Autor: Angel
21:01:41 - 10.01.2013
Vůbec se mi nelíbí Vaše názory na pana Prof. JUDr. Vladimír Franz, víte, to, že pan Franz vypadá tak, jak vypadá je záležitost toho, že pan Franz věří v jedno, a to že lidi by se neměli soudit podle toho, jak vypadají, ale podle toho, co vykonal. Proto je za to třeba ho respektovat.
Pokud jste pana Franze zavrhl jen proto, jak vypadá, tak mi promiňte ale jste to jste celkem pod úrovní.
Zajímal jste se o pana Franze? Víte o něm něco? Víte něco o tom, co udělal, co vystudoval? Víte Vy vůbec, jak on je chytrý a hlavně dokáže spojovat činy v souvislosti, takže bych od člověka jako je on neočekával špatné rozhodnutí, kdyby se stal prezidentem. Právě naopak, pan Franz by byl skvělý kandidát na prezidenta, naší zemi by reprezentoval sice netradičním, ovšem nijak urážlivým způsobem, jde o to, že by na sebe upozorňoval, ale nikoli ve špatném světle. Jak jsem již řekl, každý, kdo o panu Franzovi něco ví, tak by jste věděl, že nikdo jiný z těch, kteří kandidují na prezidenta, se na tuto roli lépe nehodí.
Pan Franz zastupuje zájmy slušných lidí studentů, těch, kteří jsou budoucnost tohoto národa, ač úroveň našeho studenstva upadá, tak věřím, že pan Franz by udělal maximum, aby se toto změnilo.
Za další, Pan Franz neslibuje nesplnitelné, což většina kandidátů dělá, slibuje to, co nikdy splnit nedokážou a to je další věc, za kterou je třeba ho respektovat a uznávat, jak sám říká, nikdy by nesliboval nic, co by nedokázal realizovat a to je to, co potřebujeme, my nepotřebujeme sliby, jenže lidé jsou tak hloupí, že těm slibům věří, věří tomu, že jejich sliby jsou závazné a že je budou plnit, jenže to je omyl. Je to omyl jako hrom, pochybuji o všech kandidátech a jejich úmyslech na postu prezidenta České republiky.
V poslední části bych chtěl upozornit na charakter pana Franze, on je vzor toho, jak by se člověk měl chovat, jak by měl uvažovat, jak by měli žít nebo jak by měli vystupovat, jeho vystupování je naprosto taktní a slušné, většině lidí toto základní chování chybí, lidé jako on se rodí jednou za století a my máme to štěstí, že ho tu máme, jen je škoda, že lidé jsou tak povrchní, že ho nezvolí právě kvůli jeho vzhledu, což je naprosto nesmyslné a hloupé.
On je ten, který by měl být zvolen za prezidenta, on je ten, který by měl vést naší zemi k prosperitě, on je ten, který by reprezentoval naší zemi tak, jak bych si to přál a nejen já, jsem ji jist, že všichni by časem došli k závěru, že zvolení Pana Franze prezidentem bylo to nejlepší rozhodnutí, které kdy mohli udělat.