RSS forum.volba-prezidenta.cz

Čtenáři, pište prosím do diskuze, ne podpoře webu

Čtenáři, pište prosím do diskuze, ne podpoře webu

Čtenáři nám píší...

Autor: administrator
15:42:49 - 25.10.2012
Chtěl bych požádat čtenáře webu www.volba-prezidenta.cz, pište Vaše názory a podporu kandidátům zde do fóra, které je pro tyto účely nově spuštěno.

Do redakce nám přišlo několik pěkných názorů a vyjádření podpory pro kandidáty:

Od: Miroslav Stiebal

Jediná osoba hodna být prezidentem je Miloš Zeman.Jeho osobnost převyšuje ostatní kandidáty politickou vyspélostí,chováním,retorikou a v né poslední řadě jako osobnost a člověk.Je mi 63 let a už by mi to mnělo být jedno ale osud této republiky by mněl mít v rukou člověk který je známý a lidé si jej váží.Pane Zeman,držím Vám palce.

Od: Hana Knajblová

Pana Jana Fišera považuji za nejlepšího kandidáta na funkci prezidenta. Je to člověk poměrně mladý,vystupování má velmi příjemné, má mezinárodní zkušenosti, předpokládám, že bude nadstranický. Výtky k jeho práci v době t.zv. úřednické vlády jsou nespravedlivé, protože v době jeho vlády nemohl nic jiného dělat. Bylo to v podstatě provizorium, které bylo navíc bržděno stranickými půtkami v parlamentu a senátu.Diskuse k jeho židovskému původu mně nahánějí husí kůži a vrací mě do první půlky minulého stoiletí, kdy židé museli nosit veřejně žlutou hvězdu. Myslím si, že dnešní doba zvlášť by měla posuzovat člověka podle jeho práce,vystupování a morálních vlastností.

Od: Irena Bolinová

Dobrý den! Politice v současné době u nás je velký chaos a lidé jsou již znechuceni tím,co se děje.V čele našeho státu stáli po celá léta muži. Ráda bych tam jednou viděla ženu. A nejlépe Táňu Fischerovou, pro její názory, její otevřenost i velké charisma. Vidím ji ,coby čestného člověka, který je nadstranický, nezkorumpovaný a odhodlán i čelit útokům. Paní T.Fischerová je žena, která na to "má" a proto jí budeme dávat hlas.

RE: Čtenáři nám píší...

Autor: Johanka
22:07:19 - 26.10.2012
Dobrý den. Také se začínám pomalu zajímat o případné kandidáty na prezidenta. Také si myslím, že by to měl být člověk nadstranický, s pevným morálním kreditem, názorově silný, člověk charismatický, schopný reprezentovat český národ. A líbila by se mi žena. Proto jsem byla mile překvapena kandidaturou paní Táni Fišerové. Bohužel jen do doby, než jsem se blíže seznámila s její filosofií. Obávám se, že člověk, který je schopný z pozice funkce ve státě nejvyšší propagovat učení R. Steinera, tolik kontroverzního "filosofa", v této pozici nemá co dělat. A je mi to líto, protože ostatní kandidáti mě zatím příliš neoslovili.

RE: názor čtenáře pro Tomio Okamuru...

Autor: administrator
07:05:25 - 01.11.2012
Pro názory občanů je spuštěno toto diskuzní fórum. Stále nám občas někdo napíše i slušně podaný názor do redakce. Jeden takový proto přidávám:

Od: Sl. Čermák

Hezký den, můj názor k volbě prezidenta? Měl by jím být zvolen lidovým hlasováním mladý, poctivý a dobře čitelný člověk. Můj typ je Tomio Okamura. Důvody? Sám vlastní pílí dosáhl nynějšího postavení, do voleb nejde kvůli finančním ziskům a kromě toho, že je zásadový, umí dobře své názory obhajovat. Na rozdíl od ostatních politiků, kteří jsou buď příliš známí již 20 let a nic nedokázali,nebo dokonce zprofanovaní. Toť názor 69letého důchodce- jen už se prosím lidi nehádejte, nikdo vám nic zadarmo nedá a sami udělejte nějaký dobrý skutek, bude se vám žít líp! Všecny zdraví Čermák.

RE: podpora pro Táňu Fischerovou a Vladimíra ...

Autor: administrator
07:20:12 - 01.11.2012
Dodám ještě 2 čtenáře a jejich názory, které nám do redakce odeslali před spuštěním diskuze:

Od: Daniel Putz

Můj kandidát je vybraný je to Vladimír Franz,protože si myslím že má skvělé názory a jak už řekl on sám lidé by měli volit prezidenta podle toho co má v úmyslu s obyvateli a né podle toho jak vypadá...:)

Od: Lenka Lukášková

Paní Táňa Fischerová mne přesvědčila především jako člověk s velkým Č. Byla bych velmi hrdá na to, kdyby naši zemi reprezentovala právě tato žena. Prezident by měl být především někdo, kdo může být vzorem pro ostatní lidi, kdo dokáže povzbudit, kdo dokáže promluvit do srdcí. A to ona bezesporu je. Životní moudrost a pokora je mnohem víc než cokoliv jiného.

Lenka Lukášková

RE: nové názory...

Autor: administrator
17:11:27 - 04.12.2012
Přišel nám do redakce i trochu tvrdší názor, který ale není jediným, slýcháme podobné od mnohých lidí, kterých se ptáme na názory k prezidentským volbám.

Od: Milan Picek

K volbě prezidenta by neměl být zásadně připuštěn člověk, který byl po roce 1969 členem KSČ. Takový člověk by měl mít zakázáno se v ČR jakýmkoliv způsobem politicky angažovat !