RSS forum.volba-prezidenta.cz

Fórum k volbě prezidenta České republiky

Fórum k volbě prezidenta České republiky

Vítejte v diskusním fóru volba-prezidenta.cz...

Autor: administrator
13:48:10 - 18.10.2012
Právě jste se dostali do nového diskusního fóra k přímé volbě prezidenta České republiky.

Český prezident je poprvé volen v přímé volbě občany republiky, proto bychom rádi, abyste se také zapojili do debaty a vyjádřili podporu svému kandidátu či kandidátce.

Vzhledem k tématu se zde prosím vyjadřujte slušně a při tvrzení něčeho kontroverzního prosím uveďte věrohodný zdroj, který informaci může potvrdit (například www adresu článku některého z uznávaných medií a pod.). Nechceme zde nadávky či negativismus. Chceme aby češi úkázali, že dokáží podpořit svého kandidáta a slušně diskutovat o tomto tématu, které je jistě hodno důstojnějšího vyjadřování.

Všem tímto děkujeme za slušné názory, úvahy a otázky, které jsou s volbou prezidenta spojené. Věříme totiž, že se český národ probere z letargie a zvolí takového prezidenta, který bude důstojně zastupovat všechny občany naší republiky.

Proč nemáte na seznamu Josefa Tomana?...

Autor: kreatyvec
16:28:58 - 23.12.2012
Byl asi 3. člověkem, který oznámil kandidaturu, měl téměř 50.000 hlasů, alespoň to uvedl na TV5, kde vystoupil jako jeden z prvních. Ve jiných seznamech je. Máte tam Samkovou, Kořána. Toman vystoupil před nimi. V ČR vedl po listopadu American Institute. Viz např. Prezident2013.eu Na tomto serveru i na pořadu TV5 na YouTube je Toman mnohem populárnější než Samková a Kořán.

RE: Proč nemáte na seznamu Josefa Tomana?...

Autor: administrator
19:18:23 - 24.12.2012
Vzhledem k tomu, že je tento portál čistě občanskou aktivitou včetně financování, není v našich možnostech informovat naprosto o všem dění okolo prezidentské volby ani zodpovídat komplikované právní otázky k tomuto tématu.

Bylo velice těžké před samotnou oficicální kandidaturou potvrzenou Ministerstvem vnitra vybrat, kterým kandidátů věnujeme prostor na tomto portálu. Jistě se zde ale nemůžeme věnovat naprosto každému, kdo chce kandidovat, protože takovýchto lidí bylo opravdu mnoho a předpoklady k jejich oficiální kandidatuře byly relativně nízké. Výběr námi prezentovaných kandidátů byl však vesměs správný, protože všechny oficiální kandidáty zahrnuje a o ně především jde.