RSS forum.volba-prezidenta.cz

Kandidáti se bojí sociálních sítí?

Kandidáti se bojí sociálních sítí?

Kdo se bojí sociálních sítí?...

Autor: administrator
13:35:47 - 20.10.2012
Po spuštění diskuzního fóra jsme kontaktovali po sociálních sítích kandidáty a pokusili se umístit odkaz na toto fórum na kandidátské profily, aby se všichni jejich příznivci mohli vyjádřit. Někteří kandidáti jsou opravdu otevření světu a je možné se slušností umístit popis i odkaz. Někteří nás dokonce oslovili v okamžiku, kdy byl odkaz nefunkční.

U mnohých kandidátů jsme ale narazili na nepřístupnost, nebo spíše neotevřenost věřejnosti a nebylo možné umístit zprávu o tomto fóru na jejich profil, proto jim byla zaslána interně a uvidíme, zda u nich budou umístěny.

Je to snad tím, že se bojí občanů, aby jim neplivali na jejich profil? Z čeho tito kandidáti mají strach či obavy?

V dnešním otevřeném informačním světe je to zvláštní, především pak na Facebooku, nemyslíte?

RE: Kdo se bojí sociálních sítí?...

Autor: cute
14:20:34 - 20.10.2012
Dobrý den.

Někteří mají kampaň založenou na jiných základech. Facebook pro ně může být jen okrajovým, takže třeba proto nemají profil otevřený pro veřejnost (nesedí u toho člověk, který to má na starosti). Ničeho se tedy dle mého nebojí, jen to není jejich hlavní komunikační kanál.

RE: podpora kandidátů na Facebooku...

Autor: administrator
17:30:22 - 20.10.2012
Jak se zdá, náš server sledují i členové předvolebních týmů a ledy se trochu hýbou. Někteří kandidáti uvolňují své Facebookové profily veřejnosti. Jen je smutné, že jim tam lidé píší urážky místo podpory, kterou jim mohou vyjádřit.

Pro Vás, kteří nechcete podpořit konrétního kandidáta, ale rádi dáte najevo, že Vám není volba prezidetna lhostejná, můžete podpořit naši Facebookovou stránku na adrese:
http://www.facebook.com/pages/Volba-prezidentacz/349179798454548

RE: podpora kandidátů na Facebooku...

Autor: cute
21:52:24 - 20.10.2012
Facebook je pro kandidáty jen okrajový. Třeba Zeman asi moc lidí v jeho a vyšším věku na Facebook nedostane, natož aby tam někoho chytil. Naopak Vladimír Franz má hodně velkou skupinu mladých fanoušků, takže je to pro něj určite vhodné médium.

Koukám, že jsem byl jeden z prvních registrovaných a moc tu jestě není s kým povídat, tak se zkusím vrátit později. Určitě to tu ale rozjeďte víc, ať si češi uvědomí, koho volí.

RE: podpora kandidátů na Facebooku...

Autor: žemla
11:03:35 - 22.10.2012
Vzdy se najde nekdo, kdo se bude chtit ukazat pred ostatnima. Kritika je konstruktivni kritikou az v pripade, ze je naznaceno reseni. Kritika bez reseni je jen mlaceni prazdne slamy nebo vysledek hospodskych "chytraku".

RE: ...

Autor: beruska1
01:37:00 - 17.11.2012
osobně si myslím, že za každým facebookovým profilem kandidáta se skrývá nějaký poradce, nebo asistent. Pochybuji, že má některý sám ve své správě a umí s tím ;-)