RSS forum.volba-prezidenta.cz

Podvody a lži část druhá...

Autor: monika98
10:45:45 - 12.01.2013
Prosím vás,jen NEVOLTE FISCHERA!!!! Je to neskutečný podvodník a tunelář! V KSČ byl v letech 1980-1990,tedy v době,kdy už byla revolce na spadnutí. Jenom čekal,co pro něj bude výhodnější. A když tneto kariérista zjistil,že KSČ přijde o moc,vystoupil z této strany. Dalším důvodem je jeho vystupování a chování v médiích.
Myslím,že Klaus volil Fischera,který je ideální do české politiky. Sice říká,že volil Zemana,ale to je jenom lež. tihle dva byli odvěkými rivaly a najednou by Klaus,který Zemana tak nesnášel (a naopak) volil svého největšího rivala? Podle mě ho chce jen poškodit,protože Kalus,který teď všechny naštval,ví jak ho lidi nemají rádi. A když řekne,že volí Zemana,kdo by pak Zemana volil? Mým favoritem byl úplně někdo jiný (nebudu jmenovat),než Fischer či Zeman,ale teď,po tom všem,budu volit já i má rodina Zemana. V KSČ byl sice také (v letech 1968-1970),ale byl zde jen dva roky vystoupil v roce 1970. A potom kvůli tomu měl nesčetně problémů. tohle nebyl kariérní krok,ale hrdinský kousek. A je aspoň vtipný. Kdybych volila toho,koho bych chtěla,určitě by neusspěl. Myslím,že by to nemělo smysl. Ne proto,že by mého kandidáta volilo málo lidí,ale proto,že je to bohužel mslím vše předem domluvené. Pan Chrenek to zkrátka zařídí.....

RE: Podvody a lži část druhá...

Autor: monika98
10:56:49 - 12.01.2013
A na jednu důležitou věc bych málem zapomněla - Zeman ze strany KSČ v roce 1970 nevystoupil,ale byl vyhozenej za nesouhlas s okupací Československa. A pak měl ještě hodně problémů k tomu.