RSS forum.volba-prezidenta.cz

RE: Kníže je mladík a mladíkem zůstane...

Autor: marco
00:04:04 - 18.01.2013
Společnost musí řídit schopní! A šlechta již v historii prokázala, že řídit umí. A ajk říkal Franz Josef, plebs musí poslouchat. Kdo není schopný, nemá právo mluvit do vyšší politiky. Kníže je předurčený nám vládnout. A navíc mu Kalousek pomůže. Tihle dva dokážou hodně.

RE: Kníže je mladík a mladíkem zůstane...

Autor: kate
22:02:43 - 17.01.2013
No jasně, navrácení sudet, placení školného na vysoké školy, aby mohli studovat jen papaláši a dětičky rodičů, kteří na to maji. Hmm to je fakt síla národa. A předpokládam, že bez přijímaček, to si děláte srandu ne :D. Takže všichní, kdo nemají peníze cca 25 tis i více za semestr jsou blbcí??

Kníže je mladík a mladíkem zůstane...

Autor: marco
17:57:36 - 16.01.2013
Volte ho, protože podporuje schopné mladé. Jinak nám Zeman nezavede školné a na vysokých školách budou všichni hlupáci, co v republice jsou! Naše perspektiva je jen v silných VŠ a zavedení školného, aby tam nechodil kde kdo. Ten kdo si VŠ platí, ten taky studuje, ostatní ať jdou dělat manuálně, tyhle lidi republika potřebuje nejvíc, vysokoškoláků je už dnes až moc, tak se to musí omezit. Kdo na to má, ať studuje, ostatní ke strojům a ke koňům, soudruzi!

RE: Diskuze...

Autor: beruska1
17:53:18 - 15.01.2013
Ať jsem patriot, použiji výrok českého herce Miloše Kopeckého: „Blbé není stáří, ale ty blbé kecy těch druhých o tom!“ Mimochodem nevážit si stáří a odsuzovat druhé za stáří je ukázkou hlouposti jedince!

Diskuze...

Autor: Marie
14:24:30 - 13.01.2013

Druhá volba,co dál,dva kandidáti,můj faforit ani jeden,po jejich debatě v nedělním vysílání jsem se rozhodla,že budu volit pana Zemana.Druhý kandidát na mě neudělal dobrý dojem,jak dlouho žije v naší republice,jeho mluva je hrůza,místy jsem mu vůbec nerozuměla,je jen figurka pana Kalouska,to má reprezentovat a pak jeho věk,sice se oháněl papírem od lékaře,jak je zdráv,ale to jsou jen fráze,nemoc se neptá,to chce státní pohřeb?