RSS forum.volba-prezidenta.cz

Můj názor na p. Hanáka...

Autor: PETR
13:35:36 - 03.01.2013
Dorý den,pan Hanák nechce bývalého komunistu Fischera za presidenta,ale vůbec mu nevadí namodro přebarvení komouši kteří ničili tuto zemi jak členové KSČ a po listopadu plivli sami sobě do obličeje jenom proto aby se nacpali k novému korytu a ničí tuto zemi jako členi ODS. Podle mého názoru je pan Hanák nemyslící hmot v lidské podobě,nic víc.

RE: ...

Autor: jopr44
17:33:36 - 04.01.2013
Je mi velice líto,že pomocí špinavých politických praktik naší otřesné vlády,byl zbaven slušný člověk Tomio Okamura možnosti kandidovat na prezidenta ČR.Dle mého názoru měl příliš velkou podporu lidu ČR a to ohrožovalo kandidáty,které si po sobě na Hradě představuje pan Klaus a jeho nemravná vláda. Kdybych věděl jak,navrhnul bych všem,kteří fandí Tomio Okamurovi,aby šli VŠICHNI k volbám prezidenta a do obálek vložili upravený jakýkoli volební lístek,kde by přeškrtli uvedeného kandidáta a tučně napsali :TOMIO OKAMURA.takto upravený vol.lístek by byl sice neplatný,ale pokud by se toto po sčítání hlasů dostalo do médií,bylo by jasně vidět pravdu,jakou skutečnou podporu pan Okamura měl ! V této zemi není opravdová demokracie,je to skrytá totalita,která věší občanům bulíky na nos!!! A k těm,kteří stupidně argumentují ,šikmýma očima´: -Podívejte se,prosím pozorně na fotografie prezidenta ČR současného-ten snad šikmé oči nemá? Navíc mu z nich,narozdíl od pana Okamury,nekouká poctivost,upřímnost,morálka a mravnost-tyto slova mu jdou POUZE z úst pri Novoročním projevu prezidenta.

RE: ...

Autor: Míla
23:12:36 - 04.01.2013
Zcela souhlasím. Dnes mě nadzvedly ze židle zprávy "modré" ČT1. První co mě napadlo v souvislosti s tou hroznou amnestií byly naše první přímé prezidentské volby. Co je může hodně ovlivnit je, když se do ulic vypustí slota nejhoršího ražení, aby pak voliči měli jiné starosti než volby ?!! Však už to začalo - ti propuštění andílci podpalují policistům auta...a to je jen začátek. Ještě se budeme asi divit. Ještě něž tu pakáž znovu pochytají, bude veselo a soudci budou opět zahlceni i s těmi svými zvýšenými platy. A co "kmotrů" se dostalo ven. To budou finanční injekce v koňské dávce k jejich ubohým "malým" a zřejmě omylem málo zvýšeným platům. Nějaká velká šmelina se v tom marastu opět ztratí. !
A pak zase další zpráva (označovaná jako masírování mas) o nějakých takzvaných preferencích, na jejichž základě se dá bezostyšně velký prostor těm, co to mají podle nich už takzvaně v hrsti. Na ženskou kandidátku v TV narazím jen sporadicky, jen aby se neřeklo. Největší překážky, Tomio Okamury, který hrozil, že jim zamíchá kartami a mluvil příliš nahlas a o nepopulárních tématech, se elegantně zbavili. Už jenom ten šibeniční termín konání voleb mluví za všechno. Prý se to prostě už nedalo jinak zvládnout. Nu což, pěkně s námi páni vládní cvičí. Mám dojem, že začínáme zrát do stavu v Irsku. Co vy na to ???
Takže půjdu volit toho, koho chci já v 1.kole. Zda půjdu k volbám i ve 2.kole, je otázka.