RSS forum.volba-prezidenta.cz

Volba prezidenta...

Autor: POLE
16:59:26 - 10.01.2013
Využívám poslední čas před samotnými volbami k reakci na jednotlivé příspěvky.
Jak se říká, co člověk, to jiný názor.Osobně jsem nebyl příznivcem přímé volby prezidenta,
ale jak postupuje čas, člověk je ovlivňován medii a tak jsem se rozhodnul vyjádřit svůj názor na jednotlivé kandidáty.
Podle průzkumů veřejného mínění, pokud se nemýlí, jsou ve vedení M Zeman a J Fischer.
Opět se potvrzuje pravidlo, kde jsou peníze, tam jsou voličské hlasy.
Miloš Zeman disponuje určitým charismem, znalostmi v politice, jeho negativem je historie vzniku opoziční smlouvy, rozvoj korupce v naší zemi.
Jan Fischer, jeho popularita vznikla v období tzv. úřednické vlády, kdo nic nedělá nic neskazí, ikdyž v tomto případě to neplatí. Za jeho vlády, jeho nečinností platíme na podporu obnovitelných zdrojů(fotovoltaika) přes 40 miliard Kč ročně a budeme tak platit dalších 15 let.Dále je mu přítěží jeho komunistická minulost v období normalizace.Jeho zvolením by byly popřeny základy nové České republiky.
Taktéž se mně nelíbí jeho podpora v kampani silnými podnikatelskými kruhy(Chrenek).
Karel Schwarzenberg-solidní kandidát,jenom škoda, že není o pár let mladší.
Jana Bobošíková se diskvalifikuje svým silně antievropským postojem a až servilní oblibou Václava Klause.
Pan Franz,při vší úctě, jistě je to velmi slušný člověk, ale nikdo nemůže myslet vážně,
aby zastupoval náš stát vůči celému světu.
Pan Sobotka, jako člen ODS se vším co tato strana v naší společnosti způsobila, nemůže pomýšlet
na nejvyšší ústavní funkci našeho státu.
Paní Fischerová,velmi slušná dáma se silným sociálním cítěním, s čistým štítem.
Chybí jí pouze větší politické zkušenosti v exekutivě.
Jiří Dinstbier,mladý zkušený politik s velkým přehledem, s poctivým charakterem.
Své pozitivní vlastnosti prokázal svým postojem při změnách v zastupitelstvu města Prahy.
Ideální kandidát pro levicové voliče.
Zuzana Roithová, přestože je opomíjena v předvolebních průzkumech, opět to svědčí o množsví vydaných finančních prostředků na volební kampaň.
Paní Roithová, velmi slušný člověk se silným sociálním cítěním.Nezatížená minulým režimem.
Má velké zkušenosti s řízením velkých organizací, dlouholetá ředitelka velké nemocnice, minystryně zdravotnictví.Druhé volební období nás zastupuje v Evropském parlamentu.
Ideální kandidát pro všechny voliče.



RE: Volba prezidenta...

Autor: Angel
21:01:41 - 10.01.2013
Vůbec se mi nelíbí Vaše názory na pana Prof. JUDr. Vladimír Franz, víte, to, že pan Franz vypadá tak, jak vypadá je záležitost toho, že pan Franz věří v jedno, a to že lidi by se neměli soudit podle toho, jak vypadají, ale podle toho, co vykonal. Proto je za to třeba ho respektovat.
Pokud jste pana Franze zavrhl jen proto, jak vypadá, tak mi promiňte ale jste to jste celkem pod úrovní.
Zajímal jste se o pana Franze? Víte o něm něco? Víte něco o tom, co udělal, co vystudoval? Víte Vy vůbec, jak on je chytrý a hlavně dokáže spojovat činy v souvislosti, takže bych od člověka jako je on neočekával špatné rozhodnutí, kdyby se stal prezidentem. Právě naopak, pan Franz by byl skvělý kandidát na prezidenta, naší zemi by reprezentoval sice netradičním, ovšem nijak urážlivým způsobem, jde o to, že by na sebe upozorňoval, ale nikoli ve špatném světle. Jak jsem již řekl, každý, kdo o panu Franzovi něco ví, tak by jste věděl, že nikdo jiný z těch, kteří kandidují na prezidenta, se na tuto roli lépe nehodí.
Pan Franz zastupuje zájmy slušných lidí studentů, těch, kteří jsou budoucnost tohoto národa, ač úroveň našeho studenstva upadá, tak věřím, že pan Franz by udělal maximum, aby se toto změnilo.
Za další, Pan Franz neslibuje nesplnitelné, což většina kandidátů dělá, slibuje to, co nikdy splnit nedokážou a to je další věc, za kterou je třeba ho respektovat a uznávat, jak sám říká, nikdy by nesliboval nic, co by nedokázal realizovat a to je to, co potřebujeme, my nepotřebujeme sliby, jenže lidé jsou tak hloupí, že těm slibům věří, věří tomu, že jejich sliby jsou závazné a že je budou plnit, jenže to je omyl. Je to omyl jako hrom, pochybuji o všech kandidátech a jejich úmyslech na postu prezidenta České republiky.
V poslední části bych chtěl upozornit na charakter pana Franze, on je vzor toho, jak by se člověk měl chovat, jak by měl uvažovat, jak by měli žít nebo jak by měli vystupovat, jeho vystupování je naprosto taktní a slušné, většině lidí toto základní chování chybí, lidé jako on se rodí jednou za století a my máme to štěstí, že ho tu máme, jen je škoda, že lidé jsou tak povrchní, že ho nezvolí právě kvůli jeho vzhledu, což je naprosto nesmyslné a hloupé.
On je ten, který by měl být zvolen za prezidenta, on je ten, který by měl vést naší zemi k prosperitě, on je ten, který by reprezentoval naší zemi tak, jak bych si to přál a nejen já, jsem ji jist, že všichni by časem došli k závěru, že zvolení Pana Franze prezidentem bylo to nejlepší rozhodnutí, které kdy mohli udělat.

RE: Volba prezidenta aneb nevolte špatně...

Autor: dianbet
20:26:42 - 10.01.2013
Toto je zřejmě můj poslední příspěvek. Žádám Vás abyste nevolili pana Zemana. Mé důvody si můžete zjistit na těchto videích. http://play.iprima.cz/all/305945. Pan Zeman nedokáže odpovědět bez toho, aniž by sešel od tématu. Kdyby se pan Zeman stal prezidentem naše republika by zůstala na stejném místě na jakém momentálně jsme, protože mohu pokládat Pana Klause a pana Zemana za dvojčata.

RE: Koho nevolit...

Autor: norbert19
22:37:11 - 10.01.2013
Podle mého žádný rozumný a inteligetní občan této země nemůže volit ani pana Zemana a ani pana Fischera a do třetice paní Bobošíkovou.Oba zmínění páni na sebe dokážou házet jenom špínu,ve většině diskuzí neodpovídají přímo na danou otázku a stále někam odbočují.