RSS forum.volba-prezidenta.cz

Volte Zemana!

Řadit: do stromu

RE: Volte Schwarzenberga,důchodce bude bojovat za ...

Autor: VislikovaP
10:01:02 - 19.04.2016
Tak každopádně, tenkrát jsme obdivovali na západní Evropě dostatek kvalitního zboží. Dostatek zboží je realitou dosud, avšak s kvalitou už to tak slavné není. No, tak si alespoň zahraji nostalgickou hru http://cheaty.yin.cz/0/30-pripadu-majora-zemana/ Major Zeman je zase opačný extrém, než dnešní stav.

Prezident má možnost ovlivnit vývoj naší ...

Autor: Helena
16:24:23 - 25.01.2013
Zeman: Propaguje aktivní prezidentskou strategii, návštěvy ve Sněmovně v případě, že bude mít odůvodněné výhrady proti návrhům zákonů, nebude čekat až na prezidentské veto, chce ovlivnit domácí politiku k lepší prosperitě státu, z pozice ekonoma bude mít výhodu v jednání s Kalouskem a při jmenování členů rady ČNB, v zahraniční politice bude výhodněji otevírat dveře pro investory a odběratele našich služeb,má větší přehled o domácí i zahraniční politice, po desetileté pauze v politice je odpočatý a plný chuti do prezidentské funkce.

RE: ...

Autor: Kotas
13:36:13 - 25.01.2013
V něčem máte samozřejmě pravdu, ale to, že jste nekradl nezní moc přesvědčivě.
To tady o sobě může napsat kdejaký gauner..

RE: Proč volit zemana ?...

Autor: Kotas
10:00:00 - 25.01.2013
Pane důchodce, pokoušíte se se probudit mladé voliče?
Tím samým způsobem jako Miloš Zeman? Nekompetentním osočením protikandidáta. Více by Vám slušelo "... nechť je vám Petr, nechť Pavel, měj prs kryt krunýřem ocelovým, tisícům k útoku zavel".Bylo by to alespoň stylové. Pane důchodce, mladí voliči nespí. A proto ví, proč nevolit Miloše Zemana a volí Karla Schwarzenberga.

RE: ...

Autor: Novný
20:12:58 - 24.01.2013
Vážení,
dovolte mi na závěr kampaně volby prezidenta vám sdělit moje pocity k některým názorům diskutujících.
Respektuji každého svobodně se vyjádřit a zdůvodnit své stanovisko k tomu či onomu kandidátovi na prezidenta, ale některé názory jdou za rámec demokracie. Týká se to hlavně diskutujícího a upřednostňujícího pana knížete pod zkratkou „Marko“. Kdo si jeho názory přečte, musí jako Čech se zastydět za takové nehoráznosti. Zajímala by mne jeho životní cesta. Nedivím se, že takovéto názory při vší demagogii dojde ve světě k nedemokratickým režimům jako je nacizmus apod. Pokud zde chybí režim naší bývalé totality komunizmus, opět se jedná o zdegenerování myšlenky demokratické společnosti takovými jako je „Marko“.
Abych nebyl zařazen do propagátorů komunistů, vysvětlím. Jsem synem živnostníka a s tímto puncem jsem se vezl jak na vojně, tak v práci. Vyučen a s USO jsem později působil v různých funkcích na úrovni vedoucích ekonomických oddělení. Celý život jsem pracoval poctivě, až do důchodu v mém výpisu nemám jediný neodpracovaný den. Politické hodnocení vyznělo např. „v otázce vstupu sov. vojsk v roce 1968 mu není zcela jasno,ale pro dobré výsledky jeho práce doporučujeme ponechat ve funkci.“Za poctivou celoživotní práci jsem nedokázal do důchodu našetřit miliony neboť jsem nekradl. A dnes?
Každý důchodce většinou žije ze dne na den, modlí se, aby neodešla lednička, zdali zaplatí nájem apod. Tento kapitalizmus bez lidské tváře nezná demokracii pro každého. Jsi v právu, ale nemáš na soudní spor apod. Dovolání z 95 % neexistuje, známostní korupce při nejmenším na všech úrovních správy je běžný jev. Nevěřím, že výroba bezdomovců není produktem zase z 90% vinou nemakačenků, ale výrobou nedokonalých zákonů,navržených různými zájmovými skupinami a odsouhlasenými parlamentem v zastoupení takových, jakým je např. pan kníže.
Lidská společnost je různorodá. Každý nemůže být fenomén, vynálezce neb mimořádně nadaný v oboru, schopný podnikatel. Převážná část populace jsou poctiví pracovníci, řemeslníci a zkuste tuto práci výdělkově srovnat třeba s manažerem nebo sportovcem. Miliónový výdělek za týden není srovnatelný s vyjímečně šikovným řemeslníkem, pro kterého není něco vyrobit žádný problém. Jeho výdělek za svoji zručnost je třeba max. 20 tis měsíčně. Navíc takový sportovec nevytváří hodnoty a nedivím se, že státní pokladně dochází dech. Sport je hlavně dotován sponzoringem na úkor sníženého odvodu daní a proto je nutné začít šetřit u těch nejpotřebnějších.“Viďte pane Kalousku.“ O korupci raději ani nebudu začínat.
Divíte se, že takto nespravedlivě rozdělení bohatství vhání lidi do náruče komunistů, kteří se dnes zatím chovají daleko více lidsky?

RE: Volte Schwarzenberga,důchodce bude bojovat za ...

Autor: Matthias
17:54:34 - 24.01.2013
Za komousu se nikdo moc nenadrel,penize nam stacily akorat na jidlo a mizerne osaceni,a na vse stat frontu!Cesi jak mizerna je pamet nase!Nechame se opit rohlikem,proto verime tem populistickym recem pana Zemana.Neumi se chovat a ve svete nam udela jeste vetsi ostudu nez Klaus.Jako prezident nemuze ve svete zastavat vlastni nazory,musi byt predevsim diplomat,kterym je bez pochyby pan Schwarzenberg.Zeman vladl v dobe velke konjunktury vyplyvajici z logickeho porevolucniho vyvoje,ne z jeho pricineni,proto po jednom volebnim obdobi zmizel z politiky,velmi vychytrale a necharakterni!Narod sobe ale prosim vas ne Zemana!

RE: Proč volit zemana ?...

Autor: Novný
17:35:11 - 24.01.2013
Volte Zemana.
V prvním příspěvku jsem zdůraznil, že pan kníže je osobnost a jeho předností v případě zvolení prezidentem je, že nebude krást, ale pro běžného občana bude pokračovat v úsilí, jaké předvádí v koaliční vládě pod praporem Kalouska. Toto je skutečnost.
Po všech stávajících debatách v televizi a rozhlasu jsem nucen vzít zpět mé tvrzení o jeho osobnosti. Miloš Zeman jej převyšuje jak v názorech, tak v politickém rozhledu a v negativech pan kníže jednoznačně vede.
Negativní kampaň na M. Zemana v některých sdělovacích prostředcích a tisku je v přímé vazbě na vynaložené finance pana knížete. Většina takovýchto tvrzení nakonec po vysvětlení většinou splasknou jako bublina.

RE: Volte Schwarzenberga,důchodce bude bojovat za ...

Autor: fandaop
17:12:55 - 24.01.2013
Chtěl by jsem vidět toto kníže makat jak makali důchodci za komoušů.A přesto se nestydí se svým spojencem Kalouskem jim upřít slušný důchod.Nevím čím okouzlil mladé lidi,že mu chtějí dát svůj hlas.Přitom by si hlavně mladí měli uvědomit,že Kníže spolu s Kalouskem jim hodně znepříjemní život.Teď jim studie platí rodiče,ale co potom až si budou chtít založit rodinu.Nebudou mít kde bydlet,nebudou mít sčeho žít apod.O to vše se postará Kalousek za podpory knížete,pokud bude zvolen.Proto vyzívám všechny běžte k volbám a volte Zemana,aby jsme znemožnili Kalouskovi dál odírat lidi.

Volte Schwarzenberga,důchodce bude bojovat za ...

Autor: marco
17:43:37 - 16.01.2013
Jako starší člověk Swarzenberg určitě bude bojovat za důchodce! Ale jen za ty schopné, protože ostatní si stejně zvyšování důchodů nezaslouží, protože za komoušů stejně celej život nic nedělali a teď, pokud si nedokázali za posledních dvacet let vydělat pár miliónů, tak jsou stejně k ničemu a aby jen obírali stát o peníze, které potřebujeme na užitečnější věci, jako jsou třeba církevní restituce, kde nám každou korunu do církve 1000x vrátí, tak na to takové důchodce nepotřebujeme, správný člověk nejde do důchodu a maká celej život, jako kníže!

RE: Proč volit zemana ?...

Autor: administrator
17:33:48 - 16.01.2013
Děkujeme za uvedení doplňujících informací. Lidí v důchodu, kteří dokáží najít kdejaký obsah rychle je jiste mnoho, jen jsem chtěl poukázat na podezřelou rychlost vkládání, která může být vysvětlena tím, co píšete.

Text zde nikdo nemazal (pouze duplicitní příspěvky, pokud jsou uloženy vícekrát, ale toto nebyl daný případ). "Dědův" příspěvek je stále umístěn zde: http://forum.volba-prezidenta.cz/forum/prispevek_diskuze/volte_zemana/?faid=101

Pěkný den přeji všem

RE: Proč volit zemana ?...

Autor: Novný
17:20:55 - 16.01.2013
Omyl, poprosil bych o smazání dvou mých příspěvků, nechte prosím jen reakci dědy.

RE: ...

Autor: Novný
17:19:00 - 16.01.2013
Zdravím diskutující a odpovídám na připomínku administrátora.
Jsem skutečně nucen svoje připomínky předem připravit a následně až přijede vnuk ze školy je převede včetně registrace do souboru.K rychlosti psaní. Na SAPO píši obstojně vzhledem k tomu, že jsem na vojně byl dálnopisec u přístroje ST 35 M a tudíž mně dělá potíže horní klávesnice.
Patřím do jádra poctivých přívrženců Sociální demokracie a není mně lhostejný stávající vývoj a možnost nepříznivého výsledku levicově zaměřených občanů v prezidentské volbě a ve straně vůbec. Dlouhodobě moje názory a kritika v politice nebyla bez odezvy. Osobní dopisy od J. Paroubka a dokonce od Valtra Komárka, kterého jsem považoval za ústřední postavu polistopadové politiky této strany je důkazem, že i tato volba prezidenta mi nemůže být lhostejná.Byl jsem proto znepokojen, když před prvním kolem prezidentské volby vznesl p. Komárek podporu pro M. Zemana a ne pro p. Dienstbiera,kterého považuji za čestného, nezkorumpovaného, ale ještě v naší vlčí politice nezkušeného. V této situaci předpokládám, že toto upřednostnění nebylo z důvodu zrady, ale pragmatické volby člověka, který svými zkušenostmi je jediný schopen ustát a příp. sjednocovat myšlenku levicově zaměřených občanů. Jak si p Dienstbiera vážím, těžce bych nesl možný odliv jeho přívrženců, kteří by přešli na volbu pravicového cizokrajníka,který by byl jen loutkou v rukou pravice.

Novny

RE: Proč volit zemana ?...

Autor: Novný
17:16:32 - 16.01.2013
Milý pane administrátore, pokud mi najdete "důchodce" který dokáže najít vaše stránky, registrovat se a ještě komentovat různé diskuze budu vás považovat za Boha. Jsem 19 letý student, který pouze dělá prostředníka mému dědovi. Když se oháníte vlastními názory, tak bych poprosil, aby jste mi doložil kde se nachází text který jste smazal. Logický jsem nechal napsat Dědu daný text ve wordu a pote ho pouze zkopíroval, žádám jeho jménem o obnovení dopisu čtenářům. Děkuji
(další text který zde postnu je názor dědy)

RE: Proč volit zemana ?...

Autor: administrator
22:21:02 - 15.01.2013
Dobrý den.

Na důchodce, jak tvrdíte, píšete neuvěřitelně rychle. Až se zdá, že máte text připravený. Promiňte, toto není moc důvěryhodné. Dá se pak pochybovat, zda je to opravdu Váš osobní názor.

Pro vysvětlení: vyplnit formulář, vymyslet odpověď a napsat ji za několik sekund je opravdu podezřelé.

administrátor

PS: ať se každý rozhodne dle svého vědomí a svědomí. Víte ale, že Miloš Zeman v posledních dnech rozjel novou kampaň, aby přesvědčil mladé voliče na internetu?

Proč volit zemana ?...

Autor: Novný
21:55:29 - 15.01.2013
Výzva převážně mladším voličům.
Probuďte se právě vy,kteří volíte pana k n í ž e t e .
Vaším hlasem volíte sice osobnost se zárukou, že nebude krást, ale bez výjimky podpořil politiku pravicové koalice včetně nedokonalých zákonů, které jsou příčinou ožebračování převážné části
naší populace, denně zápasící o přežití při snižování životní úrovně těch nejpotřebnějších.
Je mu lhostejno dále vnímat:
- stále klesající dostupnost zdravotní péče a zvyšující poplatky
- prosazení nespravedlivé církevní restituce, nahrávající spekulantům
- důchodovou reformu nahrávající hlavně bohatým
- nedostupnost domoci se práva nemajetným občanům
- nedůsledné potírání korupce a vymáhání náhrady způsobených škod viníkem apod.
Jsem přesvědčen, že zvedne ruku/ pokud neusne/ pro potvrzení amnestie i pro korupčníky nejhrubšího zrna. Tomu se říká demokracie pro každého bez rozdílu?
Co můžeme očekávat od příp. prezidenta, který neuznává a prosazuje zrušení Benešových dekretů?
Byl by pouze osobností a loutkou pravice. Zůstane aristokratem bez známek pochopení pro obyčejné smrtelníky.
V prvním kole prezidentských voleb jsem nevolil p. Zemana z důvodu nepřímé podpory stávajícím prezidentem Klausem,což jsem pokládal za podezřelé nebo se jednalo o polibek smrti ????
Důchodce z PODORLICKA.