RSS forum.volba-prezidenta.cz

mocná síla propagandy

Autor: eva.adamova
18:15:18 - 20.01.2013
Dobrý večer,
současný stav před volbou prezidenta dokazuje,jak silná je propaganda a masáž veřejného mínění pomocí nových médií. Je až zarážející,že se spousta lidí nechává tak lacině a lehce ovlivnit.Jako Češka si rozhodně nepřeji, aby stát, ve kterém žiju, reprezentoval člověk,který tady nežil,je na něm zřejmá únava věkem i politikou a není zorientovaný ve vnitřní legislativě a tím pádem by mohl napachát mnoho škody pro další generace Čechů.Šlechtický titul není přece náhradou vzdělání a vtah k národu u nikoho neprobudí majetek na jeho území. Myslím si, že pokud má český národ držet hlavu vzhůru,měl by mít v čele státu schopného Čecha, nikoli politickou loutku, tlačenou odnoží ODS.
Kdyby kandidoval někdejší premiér Tošovský, měl by moji podporu. Nemohu proto napsat, že by byl mým kandidátem od počátku Miloš Zeman, ale když mám před sebou tento výběr, sázím na češství, vzdělání, znalost zdejšího prostředí,zkušenosti, celkový rozhled a v neposlední řadě kondici a výbornou artikulaci. Nemohu volit někoho, komu není rozumět a očividně je za zenitem svých sil.
Mladá generace, která podle vm fandí "Karlovi", mocně podporovala VV, a byl to omyl. Není třeba se z výsledku popagandy poučit, nebo není jiné cesty, než se vzdávat své suverenity tím, že na Hrad si dokonce dobrovolně pustíme někoho, kdo je doma tam, kde se mluví německy? Kdo podporuje nesmyslné církevní restituce, bruselského molocha EU, v jehož chapadlech už skončila nejedna česká tradiční firma a podporuje ekonomické drancování naší země a podporuje utahování opasků svým vrstevníkům, kteří tady po celý život přispívali do státní kasy a teď se děsí, zda po zvýšení DPH s "Karlovým" podpisem budou mít na skromnou režii bytí, zda budou moci studovat talentovaní jedinci z chudších rodin, nebo netalentovaní, zato bohatí potomci "finanční šlechty" schopné všeho...

Pokud chcete vložit příspěvek přihlaste se prosím, případně se zaregistrujte.