RSS forum.volba-prezidenta.cz

Archiv diskuze na forum.volba-prezidenta.cz 2013-01-15

 
« Zpět

Archiv diskuze forum.volba-prezidenta.cz (2013-01-15) - Strana 1

 Autor: administrator   RE: Proč volit zemana ?
22:21:02 - 15.01.2013
Dobrý den. Na důchodce, jak tvrdíte, píšete neuvěřitelně rychle. Až se zdá, že máte text připravený. Promiňte, toto není moc důvěryhodné. Dá se pak pochybovat, zda je to opravdu Váš osobní názor. Pro vysvětlení: vyplnit formulář, vymyslet odpověď a napsat ji za několik sekund je opravdu podezřelé. administrátor PS: ať se každý rozhodne dle svého vědomí a svědomí. Víte ale, že Miloš Zeman v posledních dnech rozjel novou kampaň, aby přesvědčil mladé voliče na ...
Celý příspěvek: RE: Proč volit zemana ?   Diskuze: Volte Zemana!
 Autor: Novný   Proč volit zemana ?
21:55:29 - 15.01.2013
Výzva převážně mladším voličům. Probuďte se právě vy,kteří volíte pana k n í ž e t e . Vaším hlasem volíte sice osobnost se zárukou, že nebude krást, ale bez výjimky podpořil politiku pravicové koalice včetně nedokonalých zákonů, které jsou příčinou ožebračování převážné části naší populace, denně zápasící o přežití při snižování životní úrovně těch nejpotřebnějších. Je mu lhostejno dále vnímat: - stále klesající dostupnost zdravotní péče a ...
Celý příspěvek: Proč volit zemana ?   Diskuze: Volte Zemana!
Já řešení vidím: není z koho volit, jeden bez dvou za dvacet, ale pořád lepší Čech než odrodilec, proto volte Zemana!
 Autor: beruska1   RE: Diskuze
17:53:18 - 15.01.2013
Ať jsem patriot, použiji výrok českého herce Miloše Kopeckého: „Blbé není stáří, ale ty blbé kecy těch druhých o tom!“ Mimochodem nevážit si stáří a odsuzovat druhé za stáří je ukázkou hlouposti jedince!
Celý příspěvek: RE: Diskuze   Diskuze: Volba
Přijde mi, že lidé na internetu a na sociálních sítích trochu "magoří". Přece jeden z kandidátů, ať chceme nebo ne, bude prezidentem. Měli bychom mít k tomuto úřadu větší úctu. A pokud nadávat a "házet špínu", pak ale vždy doplnit také řešením. Nebo držet jazyk za zuby.
 Autor: Karlik   volby
15:53:43 - 15.01.2013
2. kolo je obtížná volba. Vím, že proti Zemanovi jsou námitky na jeho minulost, ale vážení spoluobčané, chceme se vrátit zpět do rakouska-uherska?? Budeme mít prezidenta, který ani nezná slova české hymny a první dámu, která bude sídlit ve Vídni? A do toho Kalouskovo pré, po zvolení jeho spolustraníka? Mezi těmito dvěma kandidáty by měl zvítězit rozum a to ať si každý volič přehodnotí sám.
 Autor: david.svr   RE: Toto mluví za všechny
14:09:06 - 15.01.2013
Toto mluví za vše: protestsong karel na hrad nepatří - www.youtube.com/watch?v=AIQNV1MTqSw
  Zobrazeny příspěvky 1 - 7 z celkem 7
 Zobrazit 20 40 60 80 výsledků na stránku