RSS forum.volba-prezidenta.cz

Archiv diskuze na forum.volba-prezidenta.cz 2013-01-17

 
« Zpět

Archiv diskuze forum.volba-prezidenta.cz (2013-01-17) - Strana 1

Souhlasim, ne žebych byla zastáncem Zemana, ale budu volit menší zlo. Nechci za prezidenta člověka, kterému nerozumím a má cizí občanství. A hlavně nebudu vollit čkověka, který se nepřímo hlási k návratu sudet němcům, to fakt ne.
No jasně, navrácení sudet, placení školného na vysoké školy, aby mohli studovat jen papaláši a dětičky rodičů, kteří na to maji. Hmm to je fakt síla národa. A předpokládam, že bez přijímaček, to si děláte srandu ne :D. Takže všichní, kdo nemají peníze cca 25 tis i více za semestr jsou blbcí??
Celý příspěvek: RE: Kníže je mladík a mladíkem zůstane   Diskuze: Volba
Ahoj, lamu si s tim hlavu taky. Ale selsky rozum mi rika, ze kdyz bude prezidentem nemec, tak uz nejsme cesky narod. Jako cesi mame mit za prezidenta cecha, byt toho, koho mame k dispozici. Je to teda sila. Ale Schwarzi jde jen po svem majetku, kolik uz ho u nas vlastni, a podle naseho prava jej ani dostat nemel, ale zahadnym zpusobem se u nas uplatnilo rakouske pravo a ne ceske. A kdyz bude prezidentem, budou tu platit ceske zakony, nebo ty, ktere pujdou na ruku nasim nemeckym a rakouskym ...
  Zobrazeny příspěvky 1 - 3 z celkem 3
 Zobrazit 20 40 60 80 výsledků na stránku