RSS forum.volba-prezidenta.cz

Archiv diskuze na forum.volba-prezidenta.cz 2013-01-18

 
« Zpět

Archiv diskuze forum.volba-prezidenta.cz (2013-01-18) - Strana 1

 Autor: Nadin   volba prezidenta
19:00:14 - 18.01.2013
Souhlasím, jsou to bláboly. Kalousek a jeho pravá ruka p. Schwarzenberg nám předvedli již dost. Pokud se p. Schwazenberg stane prezidententem, tak nám toho jistě předvedou ještě více. Jenom by nebylo na škodu, aby si lidé, kteří tohoto pána chtějí volit, našli pokud možno více informací o jeho politické práci a angažmá ve straně TOP O9. Nechápu, proč mají občané obavy z levicového kandidáta, v německu to funguje , na rozdíl od nás dobře.
Celý příspěvek: volba prezidenta   Diskuze: volba prezidenta
Tak tohle jsou tedy ubohé bláboly. Když se to tak veme, tak mamuty lovil náš předek, ne němec. Němec ho neuměl v té době ani chytit, to nemohl být náš předek, možná tak za*ek :) Čeština je mrtvá jen pro ty, kteří na ni nemají. A restituce... kdo je řešil po revoluci za stát? To asi nebyl Karel, že? Takže Karla, nebo Míloše? Prezident stejně nemá dostatek pravomocí ke zrušení dekretů, takže v tomto směru nepomůže, ani nepokazí.
Stejně vstoupíme do EU, tak už to pochopte, že český národ nemá smysl. Stejně jsme z větší části potomky Němců. A navíc kníže není Němec, ale Švýcar! Volbou knížete urychlíte transformci správným směrem, budeme zpátky tam, kam patříme. Čeština je mrtvý jazyk. Návrat sudetských Němců nám jen prospěje, pokud se ujmou svých majetků, vnesou sem řád a pořádek. A o práci se nebojte, i sudetský Němci potřebují lidi na drobnou práci. Stejně jim ty majetky zabrali bolševický čecháčci, slulšný člověk by ...
Společnost musí řídit schopní! A šlechta již v historii prokázala, že řídit umí. A ajk říkal Franz Josef, plebs musí poslouchat. Kdo není schopný, nemá právo mluvit do vyšší politiky. Kníže je předurčený nám vládnout. A navíc mu Kalousek pomůže. Tihle dva dokážou hodně.
Celý příspěvek: RE: Kníže je mladík a mladíkem zůstane   Diskuze: Volba
  Zobrazeny příspěvky 1 - 4 z celkem 4
 Zobrazit 20 40 60 80 výsledků na stránku